FORGOT YOUR DETAILS?

Test genetice

Testarea genetică vă permite să aflați cum puteți pierde în greutate în mod eficient, la ce alimente corpul reacţionează optim şi cum puteţi folosi informaţiile genetice pentru menţinerea sănătăţii.

Variațiile genetice afectează modul în care organismul răspunde la anumite substanțe nutritive și ingrediente alimentare și care substanțe pot fi transformate și utilizate corect. Din moment ce alimentaţia joacă un rol vital pentru sănătatea, noastră, acum ne putem analiza genele și apoi ajustăm dieta astfel încât să poată fi prevenite peste 20 de probleme metabolice potențiale.

Această zonă este numită Nutrigenetică, adică ajustarea planului alimentar se bazează pe date genetice. Prin analiza a mai mult de 50 de variații genetice, obținem informații valoroase despre punctele noastre forte cât și despre anumite deficiențe înnăscute.

 

Ce alimente sunt sănătoase pentru tine?

Pentru a decide dacă un anumit aliment sau ingredient este sănătos pentru tine, trebuie să luăm în considerare imaginea de ansamblu. În unele probleme metabolice genetice, produsele lactate care conțin calciu sunt foarte sănătoase pentru organism, în timp ce în alte situații acestea pot fi nesănătoase. În acest caz, alte alimente cu conținut ridicat de calciu sunt deosebit de importante, pentru a rezolva o problemă de metabolizare fără a declanșa alta. Dacă această condiție este cumulată cu o reducere a detoxifierii metalelor grele (cum ar fi plumbul), din cauza altor variații genetice nefavorabile, cererea de calciu și alte micronutrienți este în continuare crescută, pentru a preveni o intoxicație cu metale grele . Prin urmare, nevoile actuale de calciu pot fi determinate numai dacă toate genele relevante sunt incluse în decizie.

Beneficiile

Printr-o analiză a mai mult de 50 de gene care sunt relevante pentru nutriția ta, acum putem determina în ce zone  eşti bine protejat și în ce zone este posibil să ai un deficit datorită metabolismului propriu. Analiza te poate ajuta să eviți alimentele slab tolerate și să oferi organismului nutrienţi importanţi.

 

TOP