FORGOT YOUR DETAILS?

NUTRIGENETICA VIITORUL NUTRIŢIEI

AFLĂ MAI MULTE

NUTRICLEVER - NUTRIŢIE INTELIGENTĂ

ATELIERE DE SĂNĂTATE ŞI WELLNESS

PENTRU COMPANII

O alimentatie echilibrată poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării la locul de muncă.

TESTE
GENETICE

UN NOU ÎNCEPUT

Realizăm teste genetice pentru o nutriţie inteligentă, scădere în greutate şi creşterea performanţei sportive.

PREV
NEXT

NUTRICLEVER ROMÂNIA URMĂREŞTE SĂ ÎMBUNĂTĂŢEASCĂ CALITATEA VIEŢII OAMENILOR PRINTR-UN SUPORT CONSTANT INDIVIDUAL ŞI PERSONALIZAT.

Produsele şi serviciile oferite de noi sunt personalizate pe fiecare persoană în parte cu ajutorul datelor ştiinţifice derivate din ADN-ul propriu.

Change Your Life Today

Nutriclever Romania ofera consultanta profesionala prin educarea clientilor cu privire la nevoile lor nutritionale individuale.

Testarea genetică vă permite să aflați cum puteți pierde în greutate în mod eficient, la ce alimente corpul reacţionează optim şi cum puteţi folosi informaţiile genetice pentru menţinerea sănătăţii.

CONSULTAŢII NUTRIŢIONALE

O alimentaţie sănătoasă nu se referă la restricţii stricte, mai degrabă este vorba despre a te simţi minunat în propriul corp.Construim împreună un plan alimentar eficient pentru tine!

ATELIERE DE SĂNĂTATE ŞI WELLNESS

Atelierele au scopul de a educa personalul în ceea ce privește alimentația sănătoasă și modul în care o alimentatie echilibrată poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării la locul de muncă.

Nutriclever Romania ofera consultanta profesionala prin educarea clientilor cu privire la nevoile lor nutritionale individuale.

  • TESTE GENETICE ÎN NUTRIŢIE

  • CONSULTANŢĂ NUTRIŢIONALĂ

  • ATELIERE DE SĂNĂTATE ŞI WELLNESS

NUTRIGENETICA VIITORUL NUTRITIEI

Teste genetice pentru o nutriţie sănătoasă, pierdere în greutate şi creşterea performanţei sportive.

Testele sunt analizate în laboratoare performante şi atestate din Austria, specializate în genetică umană.

Recoltarea probelor se face individual de fiecare client cu ajutorul kitului de recoltare pus la dispoziţie de noi. Ulterior, acesta se expediază în Austria pentru procesarea probelor. Rezultatele vor fi primite prin e-mail în format .PDF sau fizic prin poştă - carte personalizată.

vezi laboratorul
TOP