FORGOT YOUR DETAILS?

CHANGE YOU LIFE TODAY

Nutriclever Romania oferă consultanţă profesională prin educarea clienţilor cu privire la nevoile lor nutriţionale individuale. Oferim posibilitatea clienţilor de a realiza teste genetice în nutriţie pentru a afla cum genele umane le pot influenţa stilul de viaţă şi sănătatea.

Genele și succesul unui program de slăbire.

Obezitatea este o problemă în creștere în țările industrializate și este determinată de o combinație de factori: alimentația necorespunzătoare, lipsa activității fizice și predispoziția genetică.
Cu multă vreme în urmă, atunci când strămoșii noștri erau vânători și culegători care aveau nevoie de fiecare sursă disponibilă de hrană, capacitatea de a stoca excesul de calorii reprezenta o funcție vitală pentru supraviețuire. Cu toate acestea, în prezent, stilul nostru de viață și sursele de hrană au suferit transformări majore, astfel încât aceste trăsături genetice periclitează sănătatea multor oameni. Mâncăm prea mult și nu desfășurăm suficientă activitate fizică, prin urmare, la nivelul societății moderne a sporit riscul obezității. În prezent, oamenii de stiință consideră că un procent de aproximativ 70% din riscul de apariție al obezității este moștenit, implicând astfel rădăcini genetice. Persoanele care sunt predispuse la obezitate de la naștere se confruntă cu dificultăți mult mai mari pentru a-și menține o greutate normală decât persoanele care nu sunt predispuse la obezitate. Unii indivizi câștigă în greutate urmând o dietă bogată în grăsimi, în timp ce, asupra altora, dieta bogată în grăsimi nu are niciun efect. Unele persoane pierd foarte ușor în greutate prin exerciții fizice regulate, în timp ce altele, abia dacă înregistrează vreun rezultat supunându-se la același tip de efort. Toate aceste diferențe individuale își au originea chiar în genele noastre, fapt care explică, de asemenea, de ce o persoană care se supune unui regim alimentar sărac în grăsimi obține rezultate remarcabile, în timp ce altele pierd în greutate doar prin exerciții fizice mai intense. În prezent, prin intermediul #testelorgenetice moderne, avem posibilitatea să aflăm, în ce tipologie suntem în funcție de genele proprii. Rezultatele testelor ne furnizează indicii despre tipul acțiunilor necesare pe care trebuie să le întreprindem pentru a pierde sau pentru a ne menține greutatea în categoriile: de regim alimentar bogat în grăsimi/de regim alimentar cu conținut de carbohidrați/de tipul de activitate fizică/de reducerea de calorii. În funcție de aceste informații, poate fi conceput un plan optim de regim alimentar, astfel încât, conform studiilor științifice în materie, rata de succes să se situeze la un nivel de 2,44 ori mai mare. Fiecare dintre noi este diferit, prin urmare, este important să identificăm punctele slabe de natură genetică și să învățăm cum să utilizăm punctele genetice forte, pentru a avea parte de o viață îndelungată și sănătoasă.

TONIFIERE

SCĂDERE ÎN GREUTATE

TEHNICI SPECIFICE

CREŞTEREA PERFORMANŢEI

LEGENDA

  • GENETICA
  • NUTRITIE
  • CONSULTANTA
  • SEMINARII
  • MOTIVATIE
TOP