Transport si retururi

Nutriclever Shop - Nutritie inteligenta (nutriclever.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Curier CARGUS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 250,00 RON   →   19,00 RON
    250,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Ridicare gratuita din magazin, Store Pickup, Nutriclever Shop Avrig, Str. Closca, Bl.16a, Parter, Avrig jud. Sibiu


Conditii pentru returnarea produselor


Conform Ordonantei nr. 130/2000 (actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra, in scris (email), sau telefonic, catre Nutriclever Group, iar noi vom trimite curierul dupa coletul dumneavoastra.

In situatia mentionata mai sus, clientul va returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului. Produsele trebuie returnate in ambalajul original prin curierul trimis de catre Nutriclever Group. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce face obiectul cererii de retragere, cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din prezentul contract. Rambursarea sumei se va face intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre client, indiferent de modalitatea de plata aleasa initial.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Nu se returneaza produsele cu termen mic de valabilitate, precum paine si derivate, specialitati de brutarie, patiserie sau cofetarie, lactate, branzeturi, produse refrigerate de post.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.