Descriere
Ceaiul de catina este obtinut prin deshidratarea fructelor de catina folosind metoda curentilor de aer cu o temperatura de max 40 °C pentru a pastra vitaminele intacte. Ambalat in pungi sigilate de 100g ceaiul poate fi folosit pentru prepararea infuziilor ca atare sau in amestec cu alte plante (menta, sunatoare, etc).
Datorita actiunii imunostimulatoare, recomandam consumul de catina preventiv si doar ca adjuvant in tratamentele curative.
*Fructele de catina provin exclusiv din plantatiile partenere certificate ecologic – Biosanddorn Plant Constanta.
Recomandari:
Catina alba (Hippophae rhamnoides) este o planta medicinala ale carei fructe sunt o adevarata farmacie, continand aproape toate vitaminele si mineralele necesare organismului precum vitaminele C, A, E, B1, B2, B6, B9, E, K, P, PP, F, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu, acid folic si β-caroten.
Consumul de catina are actiune tonifianta, vitaminizanta, imunostimulatoare, mineralizanta, antioxidanta, ajutand in stari gripale, astenie fizica si psihica.
Din punct de vedere medical catina ajuta in tratamentul hepatitei, alergiilor, nevrozelor, alcoolismului, gutei, reumatismului, cirozei, aterosclerozei, anemiei, ulcerului, asteniei, depresiilor, avand un rol important in prevenirea cancerului.
Detalii produs
Produse similare











